Äntligen ny hemsida 2021!

Ända sen PHP uppdaterades på tidigare hemsida har vi haft lite ”utmaningar” med att lösa nyhetsflödet och bildgalleriet tyvärr, men vi hoppas nu att detta framöver inte ska vara ett problem längre. Återstår att se 🙂

Eftersom det är en ny hemsida så kan vi lika gärna börja om med innehållet också! Så just nu finns inte alltför mycket innehåll men vi hoppas kunna fylla på med intressanta programpunkter, lite bilder från våra olika event och kanske lite intressanta nyheter då och då.

Vi har behållt samma länkar och samma tänk med innehållet på hemsidan just nu så det inte blir för krångligt att hitta det ni letar efter. Viktigaste att hålla koll på är vårt Program som uppdateras löpande!

Vi hoppas detta skall smaka, och vi hoppas vi ses snart inom något kommande event!